July 01, 2012

Hi from Ho Chi Minh!

My short itinerary:

Ho Chi Minh - Vinh Long - Ho Chi Minh!

Its been great to come back to Ho Chi Minh again! I always love this city, love the food and the shopping :)

Lan and Sandeep's wedding been really great, i snapped lotsa pictures to be shared later on :)

So yeah, full complete trip will up in my blog soon ❤❤❤

Sekarang, mari-mari sini aku share makananku..sapa tau ada yang tergiur untuk jalan2 kemari :)


Vietnam Shrimp fritters

Beef salad

Pho'

Vietnam Pancake

Mini Clam Bibimbap

Mini clams with cracker

Carrot carving

Coconut shrimp

Random veggie with Pho ^^

12 comments :

  1. err.. makannya bikin ngilerrrr :)

    ReplyDelete
  2. wah makanannya aneh2, even though i dont know what are those, the pics make me hungry now lol :D

    ReplyDelete
  3. Ihhhh ini sih gue judulnya salah masuk blog.....liat poto2 makananmu ini bikin laperrrrrr....huaaa, mana gue juga ngefans ama makanan vietnam....apalagi pho nya tuh....halahhhhhh tulungggggg.....

    Aku tunggu foto2 trip nya ya el (dan jg foto2 makanan laennya....;))

    ReplyDelete
  4. Gile, tuh carrot carving-nya bagus banget sih. >.<
    Btw, cara makan coconut shrimp-nya gimana tuh bok? Cawan kecil sebelahnya itu garam ya?

    ReplyDelete
  5. ternyata vietnam banyak makanan lucu juga ya, selama ini gua taunya pho doank :P

    ReplyDelete
  6. waaa.. HCM lagi naik daun nih sekarang.. banyak org yg gw kenal pada kesana juga...

    ditunggu cerita dan foto2 lainnya :)

    ReplyDelete
  7. waduh...gambar makanan2 nya menggoda banget
    Itu carrotnya amazing banget ya

    ReplyDelete
  8. Mana SPRING ROLLLLL nyam nyam nyam... dan BABI BABIAN!! I love vietnamese PORK CHOP!! *ngiler bayanginnyaa....*

    ReplyDelete
  9. have fun yaaaa...
    i love vietnamese food!!! :D

    ReplyDelete
  10. The food looks delicious! I love Vietnamese food. The beef salad is really great. I recently made myself some, haha. & that carrot carving is awesome.

    ReplyDelete
  11. jadi pengen makan Pho gara2 liat fotonya ;p

    ReplyDelete
  12. waaahh makanan semua. bikin tambah laper buka jam segini :D

    ReplyDelete

Wut do you think?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...