March 17, 2015

Malaka Trip!

Kemaren kemaren ituh..kami pergi ke Malaka, sebelon si Audina kita jual :)
Ni tempat, kalo soal makanan..bener bener ga ada matinya yah! Maen asal sabet aja tetep enak!

Kita berangkat jam 7 pagi, bareng tetangga gw yang tinggal di lantai 13 - di apartemen yang sama. Mereka (Donny + Lisa) punya anak juga, dan ternyata kalo jalan ramean gini enak yah, bisa share makanan..acara juga kayaknya jadi full, ga ada bosenan nya.

Kayak pas kita makan di resto nyonya ini, se nyampe nya di Malaka..kita langsung ke resto Nyonya apa yah..ini gw lupa namanya..dan pesen makanan di bawah ini, yang semuanya ENAK man! Telor dadar cincalok nya aja enak banget..


Cumi goreng tepung

Ayam buah keluak

Sambal Kangkung

Telor dadar cincalok

tahu apa ga tau :)
Trus kita tinggal di hotel Hatten - deket ma pusat aktivitas disono.
Kamarnya bagus, kita ambil yang deluxe room karena mikirnya..biar si entong ini bisa muter muter sesuka ati dah. Dan lucunya, kok mereka tau yah..itu hotel bagus gitu..pas buka pintu, si entong yang " Whaaa " - kita mikir, itu kebetulan apa beneran ngarti ya?

Ini kamar hotelnya:
Dan si entong ini, ga pake basa basi..ambil apel, manjat ranjang, trus minta dinyalain Tv..enak banget idup ente tong? relax dan enjoy holiday start from the beginning banget yah.
Trus, si Ethan sekarang uda bisa banget diajak wefie :)
Tapi suka banget pasang muka yang aneh aneh..^^

Sekelarnya kita leha leha, kita nyebur ke kolam. Hari itu, beneran ga banget deh suasana kolamnya..aer kolamnya dinging mampus, anginnya kuenceng pol, tapi mataharinya teriknya ajubile..dan bang arip yang kebagian nemenin Ethan di kolam. 
Gw nya ngedeprok di pinggi kolam, neduh sama Lisa :)
Abis itu, kita ke Jonker street buat jalan jalan..dan si Jeremy (anaknya Lisa Donny ini) super sweet banget, dia suka gandengin si Ethan kalo pas jalan gini. Semoga one day, si ethan gede bisa gini juga demen ngeliat anak kecil yang kecil kecil uda ngemong gini.

Si entong gayanya ga nahan ya? 
Dan secara kita uda nyampe Malaka dan ke Jonker - harus dong ya makan laksa 88 ini..dan iyah, ga heran mereka ampe ngantri ngantri, rasanya sih enak abis! asem, pedes, ma gurihnya pas banget :)
Bisa deh gw abis se mangkok :)

Dan di tempat yang sama kayak si Laksa, mereka juga jual cendol..yang menurut gw ok lah enak, tapi ga sampe gimana banget gitu. Masi lebih enak bikinan oma gw.

Eh, ada tempat laen yang bisa direkomen lagi ga kalo ke Malaka?
uda 2x pergi, kita perginya ke situu situuu aja.
 photo signature-lips.png

Kiehl's Clearly Corrective Dark Circle Perfector - Spf 30

If you have seen this teaser on my instagram, then you might already know the NEW addition to kiehl's Clearly Corrective whitening range. 

This wonderful 3-in-1 eye product specifically targeted to my problem - dark circle! Omg lah, you know how much i tried to treat it and cover it with products and makeup, right?

So, when Kiehl's send over this Clearly Corrective Dark Circle Perfector, i was amazed on how instantly this products brightens and perfects my skin with mineral pigments. And not only that, itb will brightens my under-eye dark circles over time by reducing hyperpigmentation using latest generation vitamin C, Activated C. It has one of the highest eye protection against UV damage with its formulation of SPF30 for the our thin skin around eyes. Pretty awesome, yes?

To me, It works more like a light weight concealer for my eyes!

Kiehl's clarify about the application, that we should apply every morning under the eye and on the upper lid as the last step in the daily eye care routine. For best results, apply on top of a regular eye cream. I like it best to just apply it on my bare skin for make up property.

I usually take 3 small drops and apply it to my under eyes, and gently rub it in circular motion towards the upper lid. This way, I won't be getting different eye skin tone. 

After that, all i need to do is to take my makeupforever HD powder to finish my base. This way, it is good enough to have a fresh looking eyes for my daily " to go " look. 

In conjunction with the whitening theme this month, Kiehl's also brought back their popularDermatologist SolutionsTM Clearly CorrectiveTM Dark Spot Solution in JUMBO size. This is a limited edition only available for this month while stocks last.

So, grab it fast!

March 11, 2015

Beauty Carousel Valentines Gift

A big thank you for Beauty carousel for this wonderful Valentines Gift!
Beauty Carousel is beauty online shop that do free delivery around the world (terms and condition applied) and has pretty much every thing about beauty that you need. Do check them out, and happy shopping :)

In my Valentines gift box, I received Beauty Blender - that no secret, by far the best sponge applicator for face. Hands down - THE BEST! I am a make up artist, and I use this a lot to apply foundation on client's face. I love poreless effect by this product.

This Micro pores sponge is definitely a must have in your beauty essentials!

The shape of this remarkable sponge, designed by 2 top Hollywood makeup artists, Rea Ann Silva and Veronica Lorenz, has been refined over the years through trial and error on many of the famous faces that you have seen up-close and maginified, like Oprah, Taylor Swift, Queen Latifah etc.

This elliptical shape was specially designed to allow access to hard-to-reach contour face areas with stunning ease, and its lack of edges eliminates streaks, allowing for a perfect and professional makeup application every time. Its elegant suede texture caresses the skin for an undetectable, natural finish.

It is recommended that you clean your beautyblender with blendercleanser for the sponge stay clean and last longer. With proper care, your beautyblender will last 4 to 6 months. beautyblender is latex free, non-allergenic and odour-free.

The second one I received is K-Palette 24 hrs pencil eyeliner.
This eyeliner create a lasting impression on your eyes. This waterproof eye pencil gives guaranteed results in its ability to withstand melting humidity and punishing dryness of our air-conditioned interiors. 

It provides superb control and great ease of drawing. High water-resistant polymer creates lasting and non-smudge eyeline that withstands water, sweat and skin sebum. 

With additional of 3 types of beauty essence – we take care of your skin while you beautify yourself (Hyaluronic acid Na, water soluble collagen & Swertia Japonica essence)

No sharpening of pencil required and it's easily removed with makeup remover. 

No more smudging and panda eyes :)

The next one is AB DOUBLE EYE LIQUID.
Basically this an eyelid glue to create a double eyelid, to make eyes appear bigger.

If you can apply it properly, it will create a beautiful double eyelid line that will enhance your eyes. The downside is once you made a mistake - it tends to get messy. But practice makes perfect!

This is how it looks on my face. I have monolid with small eyes.
I like to wear circle lens to make my eyes appear bigger. All I did in this look was apply the glue on my lid and i arrange it to stick together with the little toothpick look alike.
Not too bad, yeah? 
Oh btw, i edited photo my photo below :)

And,'s the K-palette 1 day  Magic Series 3D Palette.
Combining 4 natural colour in the face palette, contour and highlight your face anytime of the day with its convenient and portable size! Not forgetting taking care of your face during application, beauty essences that are embedded within the long-lasting colour palette includes Hyaluronic Acid, Water-soluble Collagen and Shea Butter.

This definitely come handy for travelling :)
I got 2 blush color to choose from + 1 highlighter + 1 shading color.

Here is the swatches :)

Which of these 4 do you like best?

 photo signature-lips.png


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...