February 29, 2012

Boots, Maybeline, Revlon, Sana and my interview..

I got one awesome interview 2 days ago, It was for Japanese cosmetics MNC.
It's sound so beautiful to me and I was very excited to meet the PIC to discuss further on how I suits the job.
Basically he said " You are a strong candidate and I only recommended you to this MNC, there is no other candidate " - Hopefully that is true. Because I want this job.

Doaken saiyah yaaaa.
Kalo gw dapet kerjaan ini, akan gw adain amal ibadah di blog ini..LOL.
Apa coba....

Kata orangnya, company ini ada allowance untuk grooming..$350 tiap bulan!
Bang Arip, kalo aku dapet kerjaan ini..ongkos maintanance kecantikan daku ada yang tanggung loh.
AMIN AMIN AMIN dapet dong!

*semoga heaven baca blog gw dan Tuhan denger doa gw*
Segitunya...ya iyalah!

Anyway,

Product review time!

*Yang ga suka baca product review maap maap dulu yah..jadi ceritanya blog gw ke shortlisted sama salah satu beauty website yang super gede di Singapore untuk jadi product reviewer mereka, dan gw harap gw bisa jadi finalis beauty reviewer mereka supaya gw dapet banyak produk2 gratis gitu - gratisan aja demen -
Hehehehe..ya begitulah..*




Revlon New Complexion 2 way cake


Its 2 in 1 cream to powder formula,
not very strong in coverage but its good enough to even out the skin tone and it's very smooth.
Oh, this one feels really light on skin..so if you are looking the "everyday " 2 way cake, you can consider this one..but do not expect a medium-full coverage.

Con: Ugly packaging.




















Daiso eyelash


I don't normally complain over Daiso's stuff because it's simply $2..but this one..ermm..just don't buy it.




SANA POWERSTYLE
Liquid eyebrow

We normally wear liquid eyeliner, not eyebrow pencil right?
and here it is..the liquid eyebrow..pencil? marker?

I bought dark ash brown color!
and the winning point of this eyebrow stick..you can swim with it..
and it will still stay on your face.








I'm gonna do the water test on my hand..



I put it in running water for couples of minutes..



And it still there..



So, No more alien looking eyebrow on swimming session. :P

Next,

Maybeline
The Magnum  Volum' Express Waterproof Mascara





I have a very thin and soft eyelashes, and I think this mascara helps a bit in defining my lashes.
But it does make a dramatic change on my lower lashes.

Uploaded from the Photobucket iPhone App




Boots Lip liner

Anybody loving this brand?
*me! -raise my hand- *

I think it's cheap and it's good, 
If you notice..I used to use the Dry Shampoo from this brand as well..
Bought it back in Bangkok.

And this time, my Thai friend went back to Thailand and I requested her to get me the lip pencil and for total of this 2 lip liner, she charged me $17. I don't know how much they are selling in Thailand, from the website it s actually half of the price. Anyway, here are the 2 colors..




Uploaded from the Photobucket iPhone App
Left: Melon
Right: Plum

Which color is better?

Photobucket

15 comments :

  1. good luck.. moga2 dapet kerjaannya ya... itu kerjanya jadi make up artist nya gitu?
    lucu ya ada grooming allowance segala. hahaha...

    ReplyDelete
  2. weehh,doain deh biar dapet kerjaan nya,
    Lebih suka yg agak orange el,looks more natural. :D
    tapi dua2 nya cocok kok.

    ReplyDelete
  3. Aih El..... Aku kagum padamu!! Blog-nya udah sampe bisa menghasilkan uang!! Ckckckckc...
    Good luck for the job yah...

    Nanya, itu lip pencil, lo pake buat warnain the whole lips ya??

    ReplyDelete
  4. @Arman: di make up and beauty line lah man ^^

    @ Liezy: AMIN!

    @ Candela: iyah di, lip linernya suka gw pake buat warnain bibirnya ^^

    ReplyDelete
  5. Amiiiiennnnn El hohoho~
    Seneng deh bacanya, usaha lu akhirnya membuahkan hasil ya. Untung aja lu berenti kerja kantoran :D

    ReplyDelete
  6. huahahahahha... itu grooming allowancenya kudu pake produk dia juga gak ? Kalo allowancenya kudu pake produk dia, jadinya basically bukan allowance, tp free make up kit hihihi... Anyway, I hope you get it if it's the best for you! Eh yang Revlon itu, gue pake tiap hari loh buat ngantor... gara2 tadinya pas di US gue pake Elizabeth Arden atau Clinique buat bedak, tapiiii.. begitu di Indo, kok jadi gak cocok sama udara di sini, jadi kering n aneh lah kulitnya. Eh cocoknya malah pake Revlon yang murmer :). Mayan, hemat ongkos!

    ReplyDelete
  7. Hope you get the job!

    I really like the melon lip colour! Very natural and pretty~

    ReplyDelete
  8. Aku doakan.. Aminnn... :D
    Pokoknya sukses deh! \(^_^)\/(^_^)/

    For the lipliner, I prefer the right one, a bit purple/fuchsia is better for your skin tone..

    ReplyDelete
  9. Moga2 bisa dapet yah job-nya....
    Eh..itu yang revlon import dari mississauga kan dulu kota aku tinggal...wkwkwkwk *ga penting banged yah* :D

    ReplyDelete
  10. Daku ikut doain yaaa biar dapet kerjaannya :). Eh iya brubung gue dah lama ga bw pengen komenin rambut baru lo belom2 ajah. Elo bagus rambut pendek gitu, lebih kliatan modis gitu, cocok bener soale elo kan kerjanya bagian make up ama style2 gitu :).
    Trus, gue lebih suka yg pinky2 itu lipstik nya....maklumlah gue ga pernah cocok pake lipstik warna pink selalu aja jatohnya di gue jadi pucet :(. Padahal gue demen bgt lipstik pink natural gitu el....apa daya...

    ReplyDelete
  11. smeoga lu dapet kerjaan nya El!
    dan tambah sering2 review beauty products juga :p

    ReplyDelete
  12. Good luck! I'm sure you'll do great!

    I really like both lip colors! Both look really great on you. If I had to pick one for myself, I'd probably pick the one on the left.

    ReplyDelete
  13. wahhh moga2 kesampean,el....biar makin sering ada tutorial hahahaha (ga nyambung)

    bagusan yg orange ,el...

    ReplyDelete
  14. boots lip liner!
    both colors look good on you :)

    BEAUTY APPETITE.

    ReplyDelete
  15. Lovely blog! New follower :D

    http://petitemini.blogspot.com/

    ReplyDelete

Wut do you think?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...