May 10, 2016

Exactly my favourite daily stuff!

Exactly my favourite daily stuff!

Zucca cardigan top
435 NZD - lagarconne.com

Aéropostale oversized tee
12 NZD - aeropostale.com

River Island clothing
53 NZD - riverisland.com

TOMS slip on espadrille
88 NZD - infinityshoes.com

Prada red tote
975 NZD - 1stdibs.com

G Shock rugged watch
130 NZD - macys.com

Cartier preowned jewelry
1,255 NZD - truefacet.com

Laneige tinted moisturizer
50 NZD - target.com

Jane iredale cosmetic
27 NZD - beauty.com

Estée Lauder estee lauder eye shadow
32 NZD - bergdorfgoodman.com

Balmain perfume
125 NZD - balmain.com

Beauty product
13 NZD - cloud10beauty.com

Exactly my favourite daily stuff!

Exactly my favourite daily stuff!

Zucca cardigan top
435 NZD - lagarconne.com

Aéropostale oversized tee
12 NZD - aeropostale.com

River Island clothing
53 NZD - riverisland.com

TOMS slip on espadrille
88 NZD - infinityshoes.com

Prada red tote
975 NZD - 1stdibs.com

Cartier preowned jewelry
1,255 NZD - truefacet.com

G Shock rugged watch
130 NZD - macys.com

Laneige tinted moisturizer
50 NZD - target.com

Estée Lauder estee lauder eye shadow
32 NZD - bergdorfgoodman.com

Jane iredale cosmetic
27 NZD - beauty.com

Balmain perfume
125 NZD - balmain.com

Beauty product
13 NZD - cloud10beauty.com

March 21, 2016

Olla! It's Autumn in Auckland :)

One of my favourite season of the year..I love to see all the leaves and flower start to witter and change it's colour. Pretty and depressing in the same time, LOL!

So far, Autumn di Auckland masi enak banget loh cuacanya..baru awal kali ye? Sekarang gw pake dress selapis and flat ala ala pakaian waktu di Singapore masi sanggup, tapi kl matahari ilang, buru buru deh.."jaket mana jaket?" Gw dari dateng, mo OOTD an yang cantik ala ala fashion blogger gitu, ga kesampean dong! hahahaha..komitmen nya kurang sih ini namanya. LOL! Jangan tanya soal youtube, uda gw record diri gw sendiri..pas gw nonton balik, gw eneg ndiri..dan gw delete, begituuuu terus jek! Tolong akuuuu lah! Hahahaha.. gimana dong?

Anyhoo, about life di Auckland..I found few interesting nice stuff to share :)


This is company co-own by NZ Masterchef winner, Nadia Lim..jadi konsepnya tuh, kita bisa jd masterchef at home :)

Gw order family pack yang datengnya begini, jadi mulai dari resep sampe ingredientsnya semua dari mereka. $162an per week. Cukup buat dinner 2 adult + Ethan, dan dibawa sisanya buat lunch besok siangnya. So far, kita nyoba sekali dan omg sayurnya banyak aje! LOL!



Menu minggu itu kayak gini..and I would say, ingredient nya super fresh bo! Dan sehat bener! Cuman sayangnya, kl tengah minggu pengen makan sop buntut..#eaaaa..harus nunggu sampe minggu itu kelar dulu deh. Tapi enaknya, lu ga usah pusing besok mo masak apa.




2. Auckland Sunset

Breathtakingly beautiful! Ini gw photo dari backyard gw, and gw bisa cuman duduk sambil nungguin matahari ilang :) Cakep banget ya?


3. Homemade Breakfast with "Cafe" quality food.

Gw dari dulu mikir masak itu susah aje, and rempong bener buat dikerjain. Rempongnya masi sama ding, cuman uda ga sesusah yg dulu gw pikir. Dan disini, bahan bahan buat bikin makanan gini tuh murah banget. Kayak Egg Benedict, di cafe sepiring tambah bacon ato salmon bisa $22 alone. Masak di rumah $22 bisa dapet Bacon 500gr + Roti + telor se tray kali..yang ujung ujungnya bisa buat breakfast seminggu :)



4.Shopping Paradise, nope!

Bukan tempat shopping ni negara :)

Walo ada sih tempat tempat lumayan kl mo cari barang ato baju yang local designer, cuman harganya ga wajar bo! Kebiasaan beli Charles and Keith kan ya, $50 dapet lah buat cakep cakepan beberapa kl pake..disini $200! -_-'

Yang ada malah online shopping cantik, seperti hasil belanjaan dari Amazon USA dibawah ini :)
Ini 2 sepatu pilihan Bang Arip bo, gw cuman bilang " I want silver espadrilles " dan ditanya ukuran apa..lalu tibalah sepatu ini :)

Dan yang Gold pun dateng bersamaan as a Christmas gift.
Hore, istri senang!



5. Gardening

Edisi besok besok gw bakal posting soal kebon sayur gw yang kecil :)
Sekarang mo pamer bunga hasil metik dari kebon...gila yah bisa cakep gini warna kombinasinya. Love it to the max!


Trus, gw sekarang nyimpenin sayur sayuran sisa dapur buat ditumbuhin gini. Ini Bak Choi, jd potongnya disisain segini, trus tarok di aer..nanti uda mulai tumbuh tunas tunasnya trus dipindain ke tanah. Lumayan loh, buat persediaan sayur pas winter, secara sayur mahal aje kalo winter. 


6. Sample sale

Mungkin ini lebih ke gw yg kerja di the biggest retail company disini, jadinya sering bener sample sale! Tempat lilin ini, gw jadiin tmpt tarok brush daily gw..tebak berapa harganya? Dan gw ga pernah sample sale di Singapore, pas sampe sini..gw girang bener! Shopping di toko mahal, jadinya shopping di kantor :P


Kalo ada yg pengen tau tentang something di NZ, drop me a comment or email as always :)
Tapi ga usah tanya gimana proses pindah kemari yah, itu google aja "Migrating to New Zealand"..semua ada di situ.
 photo signature-lips.png

March 08, 2016

New Zealand Travel Destination: HOBBITON!

A home to hobbit, and a place to unlock the imagination of the middle earth.


Be ready for this amazing scenic 2 hours journey of the land of hobbit. I am serious when I say this, because I was constantly "Wow-ing" over the gorgeous details of this world known movie set. I am so blessed to get an opportunity living in New Zealand, and be able to see the beautiful scenery this country has to offer, and Hobbiton is really one of the place I'm so glad to spent my money on.


If you are travelling to Auckland and have 1 day to spare, I would suggest you find the local tour that can pick you up to go to this place. Easy google " Hobitton tour auckland " could give you list of day tour that cater to your schedule. As for me, we drove all the way from Auckland to Hobbiton! It was a bloody long trip especially with lil one being cranky most of the time. But, I guess it's worth it.

Take a look at the scenery that greeted me on that day!

And the sleepy lil one, sleeping on me like little Koala :)



Isn't this place amazing? We went to this place on December (which is summer in this part of the world.) and although the sun wasn't that bad during our trip, I would still suggest you guys to apply sunscreen, and bring your sunnies and cap. It could be pretty burning.


You can get your ticket HERE or buy directly at the ticketing area, which is a good idea as well just in case you running late. Overall, minus the cranky baby - I will give this place a 4.5/5 rating, where the 0.5 number goes to the nature of the place that are not accessible by disable. That would be great if one day, I don't know how they do it, but it will be accessible for the wheel chair-er. :)

Enjoy the sneak peak, and till the next travel destination in New Zealand!




I'm so amazed on the details!





 photo signature-lips.png

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...