May 04, 2010

Elle's life an tot -2005

Lagi Ym-an ma Monica..en tiba-tiba kepikiran..soal tulisan gw yang dulu..dan ngubrek2 friendster lah saya trus ketemu..INI!

9 november 2005

sumtimes…

have u ever think what happen in our life?in the end..there is always a purpose..

sumtimes we feel hurt…in the end..we will feel happiness

sumtimes we cry..in the end we will laugh..for no reasons

sumtimes we hate sum1..en sumday..we will feel how good relationship can be if there’s no hatred

sumtimes..we hope we can do and get everythings dat we want…but sumday we will glad..becoz with effort we got what we want..and we will appreciate it

sumtimes we feel its not fair..when we fall in love..en its not in return..and after a while..we feel thankful becoz of that feeling…the feeling that make us tougher than before

sumtimes we fall in love with wrong person (for several time…)..en in the end, we juz know how to find the rite one

sumtimes u stay next with someone u really adore…but in the end u will realise..u miss ur ordinary friend to stay close with u

sumtimes u wish there is no sadness…but in the end u’ll be thankful of it..becoz of sadness u can feel the happiness (thanx hen…^_^..u’re rite..)

sumtimes we’re miles way apart from the one we love…and in the end when she or he around..u just feel i want them to stay in ur life ..even it still in distance..becoz distance will make ur relationship stronger than before (u’re the best ripie..^_^)
Bookmark and Share

This entry was posted on Wednesday, November 9th, 2005 at 10:37 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
5 Responses to “sumtimes…”

1. Teerzza Says:
November 9th, 2005 at 11:40 pm

el..bagus bgt d..so inspired…n buat gue realize sumthin..hehe…
2. Henny Says:
November 10th, 2005 at 1:51 am

ciehhh….jadi manggilnya rippie nihhh sekarangg?? *suit..suittt…*

sama2,ell…ga ada terang kalo ga ada gelap,khan? :)
3. Leo Says:
November 10th, 2005 at 2:31 am

“Semakin dalam cinta mencabik jiwamu
semakin banyak bahagia yang mampu ia tampung.”
- Kahlil Gibran, “The Prophet”

henny mancing gw quote kahlil gibran lagih :p
4. angie Says:
December 24th, 2005 at 12:38 am

el! gileee… *suit suit* ternayta lo poetic juga ya! hihi, tp el, i’m glad masih ada org kae elo yg bisa liat everything dari segi positip. el, ur so inspiring. cie cie uhui!

Rasanya dulu gw positif sekaleee dan penuh harapan gitu kesannya! kok rada beda ma sekarang ya? apa dulu gw idealis bener ya?

13 comments :

  1. kayanya lu masih sama kok kaya skarang, gua gak liat ada bedanya sih :P

    ReplyDelete
  2. Itu karangan sendiri, El? bagus lho.

    ReplyDelete
  3. ada masanya kita lg berpositif ria utk memberi semangat yg negatif... bagus itu El :)

    ReplyDelete
  4. @ Pucca: masi sama aja ya?
    @ Elisa: iyah..ga tau kesambet apa bisa tiba-tiba mikir gitu
    @ Debby: iya..^^

    ReplyDelete
  5. ahhhh aku sukaaaa ama poem nyaaa ellll, mendadak gue jadi mellow dah nihhhh.......

    ReplyDelete
  6. jangan dunk bel..itu kan poem lama..

    ReplyDelete
  7. kata2 lu mengena banget ama yang gua alami sekarang. bukan tentang love sih...

    well.. thanks anyway... cukup membuat gua mendapat tambahan pemikiran dan harapan...

    ReplyDelete
  8. mungkin yang bikin lue sekarang ngerasa beda karena lue dah terjun langsung to the world out there yourself..
    jadi lebih 'ngeh' sama realitas..

    gw rasa sih kalo soal being 'idealis' lue masih tetep sama,el..

    ReplyDelete
  9. g dari dulu mau mikir positip susah, klo lagi lempeng aja, secara yang dilihat selalu yang negatip susah jadi na mo mikir positip hahaha :)

    ReplyDelete
  10. @ adin: jadi gw skrg lebih realistis idealnya?
    @ pitshu: iyah, kadang bawaan kita emang negatif terus yah..gw juga gitu, makanya gw ngerasa gw pasti lagi kenapa gitu pas nulis tuh poem

    ReplyDelete
  11. basicly...yeah..

    ReplyDelete
  12. huahuahau ellllll - kangen ama elu!!! :D

    u know, gue salut sama elu - itu perjalanan cinta elo ama si arip sih mantap abis :D. I dont think i'm as strong as you, anyway miss you loads hun :)

    ReplyDelete

Wut do you think?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...