January 23, 2014

My Skincare Regime with SK-II

As I shared before, I am an SK-II user since 2010 and it's been a while since I had my skin tested by an SK-II beauty consultant. So last weekend I went to the SK-II counter at Takashimaya to get the insight on how my skin condition has fared all this while.
 
SK-II uses a machine known as the " Magic ring " to get the details and our skin age. Pretty cool ay?



The procedure is actually pretty simple: the SK-II beauty consultant will just put the machine on the side of my face and snap a photo of my targeted skin.


This is Ting Ying, the consultant that helped me on that day. She is pretty, fun and full of information. DO look for her when you visit the SK-II counter at Takashimaya, ok?


 


From there, the image will be transferred to the computer and the system will assess my skin.
 I am actually pretty curious on my skin age :)

I'll be turning 30 y/o next month but I do hope my skin is forever 21!


 


Ok lah, not 21, but it turns out my skin is pretty good!

My skin texture is as good as 22 years old

Firmness: 27 years old

Wrinkle resilience: 27 years old

Radiance enhancement: 27 years old



The ‘not so good’ part is the

Spot control: 32 years old


 

The magic ring also shows a simulation on how my current skin can be improved by using SK-II.




Ting Ying recommended that I use the Whitening Series to combat the spot appearance on my face.

I agree and have been using the range since 2010, and just recently combined the range with the SK-II Skin Signature.


 So this is my face as per today :)


 

The 22 years old skin texture *ahem*




I will share with you the SK-II skin care regime that I have been using and the additional items that I will start to use. Maybe you can start investing on this brand if you wish to have the 22 years old skin texture even when you are close to 30 like I am.  ^^

I am about to start using the SK-II facial treatment clear lotion on top of the usual SK-II skincare I've been using below :)
*this lotion is included in the Pitera Essence Set*



For the past year, these are the SK-II items that I've been using. 

I stick to the regime as this works for me...

...and actually, 2 out of 3 items I've been using is in the Pitera Essence Set.


 SK-II Facial Treatment Essence

*included in Pitera Essence set*






I like to soak my facial cotton with this miracle water and apply it generously on my face, neck and towards the back of my neck.



SK-II Cellumination Essence

This one is awesome to combat my spots!!



Apply one little dot on each face area and spread it evenly with clean finger.



SK-II Skin Signature 

As my daily moisturizer




It comes with the applicator that will help to minimize the bacteria going into your container - can you imagine how gross your moisturizer will be if you double dip your finger into it?

Eww.






SK-II Advanced Eye Treatment Film

For the area around my eyes




This is one awesome eye gel, because even after the whole night in the air-con room, the eye areas are still fully hydrated.


SK-II Facial Treatment Mask

*included in Pitera Essence Set*


 Yes, this is an expensive mask :)

But call it magic mask if you want. It has an instant brightening effect on your face.


I love to apply this mask whenever I have important event on the next day, be it media interview, shooting for some brand that I endorse, or even just a simple date night with Le hubby.



I hope this entry will re-answer the questions that I keep getting asked on how I achieve my good skin :)


Do bookmark my blog *thank u very much* to follow my updates on the skin progress with SK-II. I shall also be sharing my beauty tricks and tips as a new mum :)

 photo signature-lips.png

7 comments :

  1. El, Mesin yg di pake test gw 2x (tahun lalu sih) beda jenisnya sama loe, mesin gw kaya sejenis alat cukur rambut cowo atau alat usg yg di tempel2 ke muka gitu deh, trus hasil loe keluar usia berapa usia berapa dan gw keluarnya brp % utk 5 dimensi muka itu misal tektur 60% kecerahan 50% gitu deh yg dibawah 50% itu kata dia udah masuk tahap gawat wakakkaa...cm yg lucu kl utk deteksi kerut itu dia blg alatnya nggak akurat krn nggak bisa deteksi kerut halus atau bulu2 halus di muka (krn hasil gw ini paling jelek loh) gw beli krim mata lagi, krn gel mata dia blg udah gak efek di gw (untuk mencegah) sdkg gw katanya butuh utk memperbaiki jd beli eye cream hahah

    kenapa alatnya bisa beda yah El? Gw sih 2x test di Sogo CP, belom pernah gw masukin blog kaya gituan takut di kira pamer euy pdhl pengen juga gw masukin buat gw cerita jd pas skrg misal gw cek lg siapa tau kan gw ada kemajuan atau kemunduran yah

    gw stop seri whitening krn hasil test udah paling bagus, disuruh pake serum yg EX trus krim nya yg stempower

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang dulu emang alatnya kayak yg lu bilang Fel, yang sekarang ini baru kayaknya. Jadi di alat ini nentuin umur kulit kita gitu..bukan berapa % apa gitu lagi. leih canggih sih alat yang ini Fel..

      Delete
  2. Gw termasuk yang jadi tertarik sama SK II, salah satunya gara-gara lo!!! *selain gara2 enci ipar dan felis mamipapa yang kulitnya kinclong banget* hahahahaha.

    sekarang gw baru nyoba facial treatment essence, dikasih sample nya sama enci ipar pas dia beli dan sepertinya gw suka. Mihil sih tapi dipikir-pikir daripada kulit bermasalah terus ke dokter kulit sama aja mehong nya. Dan segera kalo udah sempet bakal ke mall buat ngetes kulit gw *tapi belinya nitip yang mau pulang dari Sing aja ah* haha.

    ReplyDelete
  3. tetep ya jeung bulu matanya ;)
    kulit loe bagusss ... hihihi .. koq komen gw kayak ga penting yaaa .. haha :)

    ReplyDelete
  4. ebusedd cc uda flawless gtu mukanyaaaaaaaa *envyyy* heheheheh

    ReplyDelete
  5. Kulitnya bagus ya say..., kenyal2 empuk hiihihi.
    BTW elu gak pake clear lotion ya?
    gw bingung juga mau terusin pake clear lotion gak. waktu beli yang pitera set kan dapat, tapi kadang2 gw liat kok muka gw malah jadi merah ya habis pake clear lotion.
    padahal itu udah pake dikit dan tipis2, cuma sekali usap.

    ReplyDelete
  6. aku ga tau fte sm clear lotion nya cocok atau ga, soalnya muka aku jd tambah berminyak tp emang sih jd lebih kenyal gitu, sayang nya ga di terusin, merusak kantong, secara masih di kasih jajan sm ortu -.-
    btw, kulit cc uda flawless gitu jd makin tambah kece dong >.<

    ReplyDelete

Wut do you think?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...